dilluns, 27 de setembre de 2010

L'incomparable Bredford Bannings


L'incomparable Bredford Bannings és un llibre de Ximo Cerdà, il·lustrat per ell mateix i publicat per Barcanova dins la col·lecció Sopa de Llibres. val uns 8 €.
L'Oz és un noi apassionat de la lectura amb greus problemes econòmics. Això fa que hagi de vendre tot allò de valor que hi ha a casa seva. Un dia va a la Universitat per tal que li diguin el preu d'una estàtua que ha trobat, però, malauradament, l'estàtua es trenca. Dins hi ha un missatge enigmatic sobre un tresor amagat. I en Bredford Bannings, un aventurer barreja d'Indiana Jones i Sherlock Holmes s'ofereix a ajudar-lo a trobar aquest tresor.
Llibre d'aventures molt divertit amb uns quants enigmes. Molt recomanable per aventurers. Recordeu que aquest autor ens visitarà per parlar dels seus llibres i aniria bé que tothom el pugui llegir. En tenim alguns exemplars a les biblioteques de les aules de 6è.


1 comentari:

  1. Jo també l'he llegit i m'ha agradat molt. A més està ple d'enigmes matemàtiques, bastant fàcils. Fins i tot, jo els sabia resoldre.

    ResponElimina