dimarts, 26 d’octubre de 2010

Hi ha un nen al lavabo de les nenes

Hi ha un nen al lavabo de les nenes és un divertit llibre de Louis Sachar publicat per Cruïlla dins la col·lecció El Vaixell de Vapor sèrie Taronja.

“En Bradley Chalkers seia al seu pupitre al fons de la classe: l’últim seient de l’última fila. Ni al pupitre del costat ni al davant seu no hi havia ningú. Era una illa.” Aquest és el començament del llibre. En Bradley no feia res, més aviat molestava. No tenia amics. No li agradava l’escola. Ell mateix es considera una mica monstre. Segur que coneixeu algú com el Bradley. Però a l’escola arribarà un nou alumne, el Jeff i també una assessora pedagògica, i les coses començaran a canviar, però el camí no serà gens fàcil. El podeu trobar a la biblioteca de l’aula i de l’escola.

Tant el Ricard que ja se l'havia llegit i comentat, com jo mateix ens ho hem passat molt bé amb aquest llibre i el volem recomanar.1 comentari:

  1. Un llibre del tot recomanable. Diversió assegurada i de ben segur que us podreu identificar amb algun dels seus personatges.

    ResponElimina