dijous, 16 de juny de 2011

Diary of a wimpy kid - Rodrick Rules!

El diari del Greg - En Rodrick mana!

Argument:

La seva mare li regala un diari perquè vagi escrivint el que li passa a l'institut i fora d'ell. En ell, Greg recull la seva vida quotidiana amb la família, amics i companys. Els personatges més vistos en els seus llibres són:

La mare: la seva mare, anomenada Susan, es representa amb un caràcter dur i és la que marca el ritme a la casa de Greg.

Pare: el seu nom és Frank, és una persona de caràcter tou que vol que els seus fills es converteixin en homes fets i drets. La seva distracció són les maquetes i els dolços.

Rodrick: el germà gran de Greg, un enamorat del Heavy Metall. Tant és així, que té una Banda de música que ha format ell i els seus amics que es diu `` Cervells retorçats''.

Manny: el germà menor de Greg i Rodrick i també el ullet dret de mare i pare. Crida a Greg "Teto" i li encanta pintar. És molt xivato.

Rowley: el millor amic de Greg, és una cosa infantil i va a la mateixa escola que Greg. Greg i ell ja s'han barallat diverses vegades.

Fregley: Un noi rar, que viu prop de la casa de Greg

La seva família, entre d'altres oncle Joe, oncle Charlie, oncle Gary, l'àvia, l'avi, que viu a Leisure Towers, una residència d'ancians, la seva tia àvia Reba, la seva besàvia Gammie, el seu oncle avi Chester, actualment mort; oncle Byron , el seu cosí Benjy ... etc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada