dijous, 16 de juny de 2011

Webs educatives d'interès per l'aprenentatge de l'anglès.

L'objectiu de l'activitat d'avui és explorar i conèixer diferents pàgines webs que ens ofereixen una serie de recursos educatius que ens poden permetre avançar en el nostre aprenentatge de l'anglès, així com ajudar-nos a resoldre dubtes:
Edu365.cat: llengua anglesa primària


Our English friends:


Edu365.cat: llengua anglesa secundària


Anglès365.cat: activitats on-line de 6èClicknlearn.net: una web plena de recursos per alumnes de secundària des de 1er. d'ESO a 2n. de Batxillerat amb diferents nivells.Agendaweb.org: una pàgina web amb recursos per tots els nivells que està en creixement constant, molt ben organitzada per diferents tòpics de vocabulari, i diferents habilitats lingüístiques (listening, reading, writing, gramàtica...) i altres recursos com vídeos i cançons. Dins de cada apartat es poden trobar activitats de tots nivells, des de elemental a avançat.Dos diccionaris que també us poden ser útils en el vostre objectiu de continuar aprenent anglès.
Diccionari català-anglès i altres idiomes: senzill i elemental, però molt útilDiccionari castellà-anglès i altres idiomes: més complex, però també més complert. Útil per sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada